BRAMBO: een bijzondere voetbal..

Via de verkoop van keepershandschoenen met de naam BRAMBO werd vier jaar geleden begonnen met inzamelen van geld om een dure dolfijntherapie voor de ernstig zieke Bram te kunnen betalen. Deze dolfijntherapie heeft Bram het laatste zetje gegeven om zijn strijd tegen leukemie te winnen. Nu Bram geholpen was door de verkoop van keepershandschoenen werd het tijd om alle G-Sporters een zetje in de rug te geven.

 

BRAMBO ondersteunt de G-Sport

Bij BRAMBO zag men twee uitdagingen in de voetbalmarkt:

  • Teveel ballen op de markt van mindere kwaliteit
  • G-voetballers zijn vaak het ondergeschoven kindje

Deze uitdagingen hebben de mensen bij BRAMBO doen besluiten om een serie voetballen te maken van de allerbeste kwaliteit. Door hoogwaardige voetbalen te verkopen en een groot gedeelte van deze opbrengsten te schenken aan de G-voetballers hoopt men een impact te maken in de voetbalwereld.

 

Brambo Ballen voor jong en oud

BRAMBO Ballen zijn hoogwaardige voetballen geproduceerd door één van de allerbeste fabrikanten voor het vervaardigen van voetballen. De ballen worden gemaakt in verschillende gewichtsklasses, zodat iedere voetballer, van jong tot oud, met BRAMBO ballen kan voetballen. De buitenlaag van BRAMBO voetballen wordt gevormd door hoogwaardig Polyurethaan ook wel PU genoemd. Dit is een synthetisch materiaal dat ervoor zorgt dat de speeleigenschappen van de ballen onder alle weersomstandigheden optimaal blijven. Daarnaast is PU vocht- en vuil werend wat de duurzaamheid van de voetbal ten goede komt. De dikte van de PU-laag varieert per model en bepaalt mede de kwaliteit van de bal. Hoe dikker de PU-laag immers is des te minder onderlagen worden gebruikt.

Voor de teams JO7 tot en met JO10 is er de BRAMBO YR Trainingsbal in de kleuren wit/rood met een gewicht van 290 gram. Deze bal is vervaardigd uit 1,2 mm dik PU.

 

Voor de teams JO11 tot en met JO15 is er de BRAMBO YB Trainingsbal in de kleuren wit/blauw met een gewicht van 350 gram. Deze bal is vervaardigd uit 1,2 mm dik PU.

 

Vanaf JO17 kan er getraind worden met BRAMBO T1 Trainingsbal. Deze bal is vervaardigd uit 1,2 mm dik PU.

Natuurlijk heeft BRAMBO ook een hoogwaardige wedstrijdbal van absolute topkwaliteit geproduceerd. Deze bal is vervaardigd uit 1,8 mm dik Japans PU van de allerbeste soort. Daarmee kan deze bal concurreren met de meest gebruikte wedstrijdbal op de Nederlandse velden: de DERBYSTAR Brillant.

> Bestel hier de geweldige BRAMBO Ballen en steun de G-voetballers in Nederland